Search

Εξαιρετική πρωτοβουλία των ΑΕ Κομοτηνής, ΑΠΣ Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Κοσμίου που στηρίζουν έμπρακτα τους πληγέντες από τις πυρκαγιές!

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησαν τρία από τα μεγαλύτερα σωματεία του Νομού Ροδόπης και συγκεκριμένα οι ΑΕ Κομοτηνής, ΑΠΣ Πανθρακικός και ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, οι σύλλογοι της Κομοτηνής δηλώνουν έμπρακτα την στήριξή τους σε όσους δοκιμάζονται τις τελευταία από τις φονικές πυρκαγιές, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης που θα αποστέλλουν την Παρασκευή!

Αναλυτικά οι κοινή ανακοίνωση των ομάδων: “Ο αθλητισμός ενώνει και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Στην εθνική τραγωδία που πλήττει την χώρα μας , ΑΕ Κομοτηνής, Πανθρακικός και ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν μέσα σε λίγες ώρες ότι έκτιζαν μια ζωή.

Για τον λόγο αυτό συγκεντρώνουμε φάρμακα, πετσέτες, γάζες, μπενταντιν, πάνες, μωρομαντηλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με στόχο να σταλούν την Παρασκευή στους πληγέντες.

Επίσης μπορείτε όσοι επιθυμείτε να φέρετε τρόφιμα (Σκυλοτροφή και γατοτροφή), dermafil και γάζες που θα παραδοθούν για τους τετράποδους φίλους , που παλεύουν και αυτοί μαζί με τους ανθρώπους για την ζωή τους..

Τα είδη Συγκεντρώνονται:

Γραφεία ΑΕ Κομοτηνής (Δ. Σοφούλη – απέναντι από την Λέσχη Κομοτηναίων, 10:00 με 13:00) – Βασίλης Στοάκης , 6936192288

Καφενείο “Το Ραχατι”, Ηροδότου 5 , Δημήτρης Πουλακίδας , 6943277035

Scarlet Bar , Πεζόδρομος Βενιζέλου, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου , 6980285360

Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι την Παρασκευή στις 12:00″

Share it