Search

Πέμπτος ο αθλητής του Θράκα Ιππέα, Μολλά Χαρούν, στους Βαλκανικούς αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος!

Άλλη μια σπουδαία επίδοση και ταυτόχρονα μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο Θράκας Ιππέας στους Βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν τις προηγούμενες μέρες στην Ρουμανία!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει: “Ο Θράκας Ιππέας – ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε με περισσή υπερηφάνεια εκφράζει τα συγχαρητήρια στον αθλητή του Μολλά Χαρούν για την επιτυχημένη συμμετοχή και διάκριση, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, στους Βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν στις 14-15 Ιουλίου στην Câmpulung Ρουμανίας.

Σε ένα τεχνικό τεραίν με υπέρτατο βαθμό δυσκολίας, οι Έλληνες αθλητές κυριάρχησαν αγωνιζόμενοι απέναντι στην ελίτ όχι μόνον των Βαλκανίων, αλλά και της Ευρώπης, καθώς οι αγώνες μετρούσαν και στην Παγκόσμια κατάταξη της UCI.

Θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Αντωνιάδη που κατέκτησε τη 1η θέση και χρήστηκε χρυσός Βαλκανιονίκης. Ο Χαρούν μας, με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει αλλά και με περισσή δύναμη γιατί αγωνιζόταν με την γαλανόλευκλη φανέλλα, κατέκτησε την πέμπτη θέση αν και στόχευε το βάθρο.

Ο Θράκας Ιππέας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, αγγίζοντας σχεδόν το απόλυτο, 4 θέσεις στη πρώτη δεκάδα! Αθλητές που προπονούνται και αγωνίζονται με αντιξοότητες και ανυπέρβλητα προβλήματα που σε άλλες χώρες δεν υφίστανται καν.

Μπράβο Παιδιά της Ελλάδας!”

Share it