Search

Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης! Με καινοτομία και υπό συζήτηση η δημιουργία Γ’ κατηγορίας

Έχοντας ξεπεράσει τα μισά του Ιούλη σιγά σιγά άπαντες στην ΕΠΣ Ξάνθης μπαίνουν σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου, με την έκδοση των προκηρύξεων να είναι γεγονός.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό τα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας και της Β’ κατηγορίας θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου.  Να σημειώσουμε πως για τις δύο κατηγορίες η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής όπως και για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης(θυμηθείτε την δόμη) είναι έως τις 7 Αυγούστου.

Σχετικά με την Γ΄κατηγορία πολλά θα κριθούν απο το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, αν δηλαδή πέρα απο τις 5 που υποβιβάστηκαν απο την Β’ και τον Κένταυρο που επανήλθε θα δηλώσουν και άλλες ομάδες. Με την Ένωση μάλιστα να καλεί της ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και αυτές της Α’ τοπικής αν θέλουν να δημιουργήσουν ομάδες Β’ για να μετέχουν στο πρωτάθλημα, με νέα παιδιά και χωρίς πάντως να έχουν δικαίωμα ανόδου.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν εξάλλου μετά τις 23 Ιουλίου όταν και οι ομάδες θα πάρουν στα χέρια τους την προκήρυξη των πρωταθλημάτων, με βασικότερο κομμάτι φυσικά να ξεκαθαρίσει ο χάρτης των πρωταθλημάτων με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή.

Τα κυριότερα σημεία του δελτίου ενημέρωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

Από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 τα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ένωσης τις προκηρύξεις πρωταθλήματος και κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019

Ημερομηνία έναρξης πρωταθλημάτων Α- Β κατηγορίας 22-23 Σεπτεμβρίου

Ο τρόπος διεξαγωγής αλλά και η ημερομηνία διεξαγωγής της Γ’ κατηγορίας θα αποφασιστεί μετά από την παραλαβή των δηλώσεων συμμετοχών.

Τα σωματεία της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α’ κατηγορίας μπορούν να δηλώσουν ΟΜΑΔΑ Β’ στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας χωρίς δικαίωμα ανόδου.

Share it