Search

Δυάδα με απόδοση 4.00

Αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, κρατήσαμε δύο από αυτές για να πάμε «ταμείο». Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Τζουργκάρντεν – Xάκεν

Η πρώτη επιλογή προέρχεται από την Α’ Σουηδίας. Η Τζουργκάρντεν ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει πριν τη διακοπή για τα διεθνή παιχνίδια (Μουντιάλ) και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 6 αγωνιστικές. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό έχει 5 νίκες, ενώ στην έδρα της ηττάται σπάνια φέτος. Πετυχαίνει τη Χάκεν αρκετά κουρασμένη και με το μυαλό στα ευρωπαϊκά ματς. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αλλεπάλληλα ματς και προέρχονται από δύο σερί νίκες, σε Α’ Σουηδίας και Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ποντάρουμε στον άσο.

Τολούκα – Μονάρκας

«Μεταμεσονύκτια» η δεύτερη επιλογή μας και συγκεκριμένα από το πρωτάθλημα του Μεξικό. Εκκίνηση στο Απερτούρα, πρώτο επίσημο ματς μετά από περίπου δύο μήνες. Η Τολούκα δείχνει άτρωτη μπροστά στο κοινό της (12 ματς αήττητη), αρχίζοντας τη φετινή της προσπάθεια με στόχο τον τίτλο. Η Μονάρκας προσπαθεί μάταια να κλείσει τις αμυντικές της «πληγές». Ο άσος βρίσκεται χαμηλά σε απόδοση, γι’ αυτό θα ψάξουμε αξία στο συνδυασμό του με το over 1.5 (στο 2.00).

Share it