Search

Δεν συνεχίζει στην ομάδα Νέων της Ξάνθης ο περσινός της πρώτος σκόρερ Γιάννης Ιώαννου!

Μια αποχώρηση έκπληξη είχαμε στην ομάδα Νέων της Ξάνθης λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, με τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιάννη Ιωάννου να ζητά να αποχωρήσει απο την ομάδα.

Ο νεαρός φορ που είχε αποκτηθεί τον Απρίλη του 2015 απο τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, μαζί με τον Δημήτρη Μελιόπουλο, μετά απο μια γεμάτη τριετία σε Κ17 και Κ20 του συλλόγου οπού πανηγύρισε την κατάκτηση και ενός σχολικού πρωταθλήματος με την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης, έμεινε ελεύθερος απο την Ξάνθη κάτι που αποτέλεσε προσωπική του απόφαση.

Απόφαση που κρίνεται ως έκπληξη ειδικά μετά απο μια εξαιρετική περσινή σαιζόν, με τον Ημαθιώτη επιθετικό να πετυχαίνει 6 τέρματα σε 23 συμμετοχές στην Κ20, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Ξάνθης μαζί με τον Κώστα Δουλγέρη που πέτυχε επίσης 6 τέρματα. Ενώ ήταν και εκ των βασικών συντελεστών στην εκπληκτική πορεία του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης προς την κορυφή της Ελλάδας με τον Ιωάννου να σημειώνει 10 τέρματα σε 6 ματς!

Πλέον ο υψηλόσωμος νεαρός φορ βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του σταθμού, με τις πληροφορίες του SA να τον φέρνουν σύντομα σε νέα ομάδα, άλλωστε μετά απο μια τέτοια χρονιά αρκετές ομάδες βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του πρώην Ημαθιώτη  επιθετικού της ομάδας Κ20 του ΑΟΞ.

Με την αποχώρηση του Ιωάννου πλέον η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που αλλάζει ριζικά φτάνει τις 13 αποχωρήσεις απο το περσινό ρόστερ

Share it