Search

Ήττα από την Ολλανδία και δεύτερη θέση στον όμιλο για την Εθνική γυναικών πόλο!

Την ήττα με 8-7 γνώρισε από την Ολλανδία η Εθνική γυναικών στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο και κατετάγη δεύτερη στον όμιλό της!

Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο κάτι που αποτυπώθηκε και στο 2-2 του ημιχρόνου. Στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου οι διεθνείς μας κατάφεραν να προηγηθούν με 5-4, ωστόσο στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού, παράλληλα με μερικά περίεργα σφυρίγματα, οι Ολλανδέζες κατάφεραν να πάρουν την νίκη και την πρώτη θέση. Κυριότερο πρόβλημα της Εθνικής, ήταν η σπατάλη αρκετών ευκαιριών στην παίκτρια παραπάνω, κάτι το οποίο “πλήρωσαν” και οι άνδρες κόντρα στους Κροάτες!

Η Εθνική γυναικών είχε μεν εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά, ωστόσο μετά την ήττα από την Ολλανδία ο δρόμος προς το μετάλλιο δυσκόλεψε λίγο, μιας που στους 8, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ρωσία, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι το γρήγορο κολύμπι, κάτι που την καθιστά μια αρκετά ιδιαίτερη ομάδα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23/7 στις 18:00.

Photo Credit: sport24.gr

Share it