Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Οι ευχές του Λεύκιππου Ξάνθης στην ομάδα του Δ.Π.Θ. για το Πανευρωπαϊκό!

Ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά του το τμήμα μπάσκετ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημείου Θράκης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημείων που διεξάγεται στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας!

Με την ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης να παρακολουθεί με ενδιαφέρον της προσπάθειες της Θρακιώτικης ομάδας, άλλωστε σε αυτήν διαθέτει και τέσσερις δικούς της ανθρώπους, με τον επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας Αθανάσιο Χατζηνικολάου να είναι προπονητής της ομάδας, ενώ παρουσία έχει και στο αγωνιστικό με την συμμετοχή των Φραντζέσκο Χρήστου, Γιώργο Βάκρινο και Δημήτρη Κυφωνίδη.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου αναφέρει

Ο ΑΟ Λεύκιππος εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του Δ.Π.Θ. στην συμμετοχή του  στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πανεπιστημίων, που διοργανώνεται αυτό το διάστημα στην Πορτογαλία, με έδρα την ιστορική πόλη Κοΐμπρα.

Στην ομάδα του Πανεπιστημίου συμμετέχουν δύο άνθρωποι του Λεύκιππου. Ο επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μας κ. Αθανάσιος Χατζηνικολάου που είναι προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου και φυσικά ο παίκτης μας Φραντζέσκος Χρήστου  καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Βάκρινος και Δημήτρης Κυφωνίδης.

Είναι σίγουρο ότι όλοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δοξάσουν όχι μόνο το Πανεπιστήμιο μας αλλά και την χώρα μας ως μοναδικός και άξιος εκπρόσωπός της.

Καλή επιτυχία!!!!

Share it