Search

Photos: Με πολλά νέα πρόσωπα και σε οικογενειακό κλίμα ο αγιασμός του Ορφέα Ξάνθης

Μετά την σε χαλαρούς ρυθμούς πρώτη η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης μπήκε και επίσημα σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της τρίτης διαδοχικής της παρουσίας στην Γ’ Εθνική. με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη ανοιχτή προπόνηση.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ έγινε η πρώτη συγκέντρωση, αγιασμός και προπόνηση για την ομάδα του Ορφέα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μπάμπη Χατζημεστή, τον προπονητή και Υπεύθυνο της Ακαδημίας Μάκη Μπογιατζίδη, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Γιώργο Καμαράκη να υποδέχονται άπαντες.

Παρόντες στην ¨πρώτη¨ ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην πρόεδρος του Ορφέα Γιώργος Τριάντης, ο πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων ΑΟΞ Χριστόφορος Διαμαντής, ο πρώην προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Καμαράκης και φίλοι της ομάδας.

Ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος που τέλεσε τον αγιασμό ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες του Ορφέα και στους παρευρισκόμενους να έχουν μία επιτυχημένη χρονιά, πάνω απ’ όλα με υγεία και να τους βρει στο τέλος νικητές στους στόχους που έχουν θέσει.

Η “πρώτη” του Ορφέα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και ασκήσεις για τους παίκτες. Οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο γήπεδο της Λευκόπετρας οπού ο ξανθιώτικος σύλλογος που διατήρησε τον βασικό του κορμό(θυμηθείτε ΕΔΩ) θα δώσει και όλα τα εντός έδρας φιλικά του παιχνίδια.

Share it