Search

“Περίεργο” Αθηναϊκό δημοσίευμα για αλλαγή ιδιοκτησίας στην Ξάνθη με…υπονοούμενα για εμπλοκή Σαββίδη!

Ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο και με αιχμές περι αλλαγής ιδιοκτησίας του ΑΟΞ απο τον Χρήστο Πανόπουλο σε “άνθρωπο” του Ιβάν Σαββίδη ήρθε στο φως της δημοσιότητας απο την ιστοσελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου www.zougla.gr

Σας βάζουμε ακριβώς απο κάτω το δημοσίευμα αυτούσιο, με τα συμπεράσματα δικά σας, ενώ απο την ΠΑΕ δεν θέλανε καν να ασχοληθούν αυτή την στιγμή με το συγκεκριμένο δημοσίευμα αν και λογικά θα πρέπει να δοθεί κάποια απάντηση

Το ακριβές άρθρο της zougla.gr αναφέρει:

Κοντά στην αλλαγή σελίδας σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, μετά από 27 χρόνια, βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο ιδιοκτήτης του ακριτικού συλλόγου Χρήστος Πανόπουλος εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιο αγοραστή, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια, όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ανέλαβε την προεδρία της ακριτικής ομάδας το 1991 με την επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ. Τη λύση συνεργασίας αυτής με την ομώνυμη αυτοκινητοβιομηχανία, ακολούθησε η επαναφορά της επωνυμίας του συλλόγου από ΑΟ Skoda Ξάνθη, σε ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ την 1η Ιουνίου 2016.

Ο επιχειρηματίας υπήρξε ο αναμορφωτής του συλλόγου και κατάφερε να την κάνει μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αναζητούσε τρόπο να πουλήσει τις μετοχές του και φαίνεται ότι η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ο κύριος Σαββίδης γνωρίζει κάτι για αυτό;

Share it