Search

Με Κώστα Μπεδρελή τη νέα χρονιά η ομάδα Νέων του ΑΟΞ! Αναλαμβάνει την Κ17 του συλλόγου ο Κώστας Προδρομίτης

Με αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και τον Κώστα Μπεδρελή στην τεχνική της ηγεσία θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της Ξάνθης.

Ο τεχνικός των επιτυχιών του ΑΟΞ, έχοντας παρουσία σε όλα τα Final 4 της Εφηβικής ομάδας του ΑΟΞ και την κατάκτηση του τίτλου φυσικά, Κώστας Μπεδρελής θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας Νέων του συλλόγου, που άλλωστε τη νέα χρονιά θα έχει αρκετά παιδιά απο την περσινή Κ17(θυμηθείτε ΕΔΩ το ροστερ των Νέων του ΑΟξ).

Ενώ όσον αφορά την ομάδα Κ17 του συλλόγου αυτή θα την αναλάβει ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20 του ΑΟΞ. Κώστας Προδρομίτης. Ο Κώστας Προδρομίτης που έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα Κ20 του συλλόγου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία τμήματος του συλλόγου με τους ιθύνοντες του ΑΟΞ να του δίνουν την ευκαιρία να δουλέψει με το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα Νέων του ΑΟΞ ξεκινά την προετοιμασία της τη Δευτέρα 23 Ιουλίου (17:00) ενώ η πρώτη προπόνηση για την Κ-17 για την Τετάρτη 25 Ιουλίου (17:00), στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια.

Share it