Search

Ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του ο Πόντος Θρυλορίου που ανακοίνωσε το νέο του διοικητικό συμβούλιο!

Την επανεμφάνισή του στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης ετοιμάζεται να κάνει ο Πόντος Θρυλορίου μετά από την σεζόν 1995-96!

Η ιστορική ομάδα του Θρυλορίου, όπως ενημέρωσε στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, ο Μιχάλης Κακουλίδης, που ήταν και ο τελευταίος προπονητής του συλλόγου, είναι πανέτοιμη να δηλώσει συμμετοχή την επόμενη σεζόν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης!

Θυμίζουμε πως πριν από 22 χρόνια, δηλαδή την σεζόν 1996-97, ήταν τότε που ο Πόντος Θρυλορίου και η Δόξα Υφαντών, συγχωνεύθηκαν, “γεννώντας” έτσι την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου! Η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου λόγω και των βαριών προστίμων που της επιβλήθηκαν μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την περσινή σεζόν δεν θα δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν, κάτι που είχε ως επακόλουθο την επαναφορά του ιστορικού Πόντου Θρυλορίου, στο προσκήνιο!

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ομάδας αποτελείται από:

“Ο ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ ενημερωνει τα μελη και τους φιλους του οτι το νεο διοικητικο συμβουλιο της ομαδος εχει ως εξης= Προεδρος -ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, Αντιπροεδρος ΣΟΠΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Γ.γραμματεας-ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Εφορος ποδοσφαιρου(τεχνικος διευθυντης)ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Υπευθυνος οικονομικων-ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Υπευθυνος οργανωσης-ενημερωσης-ΑΙΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Υπευθυνος υλικοτεχνικης υποδομης-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Η ομαδα μας θα δηλωσει συμμετοχη στην Β κατηγορια της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ με εναρξη προετοιμασιας την 1 Σεπτεμβριου.”

Share it