Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 19 έως 25 Ιουλίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 19/7 έως και την Τετάρτη 25/7 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες, στην τελευταία μας εβδομάδα για αυτήν την σεζόν:

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Μιούζικαλ, «Mamma Mia!: Here We Go Again» του Ολ Πάρκερ (Καλύτερα οι Δυο μας) με τους Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Μέριλ Στριπ, Κριστίν Μπαράνσκι, Ντόμινικ Κούπερ, Τζούλι Γουόλτερς, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Άντι Γκαρσία, Σερ, Τζέρεμι Ιρβάιν & Πάνο Μουζουράκη…

Υπόθεση: Το κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει γεμάτο φως, θάλασσα, καλοκαίρι, τραγούδι, χορό και λαμπερούς πρωταγωνιστές. Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να ονειρευτούμε! Δέκα χρόνια μετά την παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία Mamma Mia! που ξεπέρασε τα 600 εκατομμύρια δολάρια, βρισκόμαστε ξανά στο νησί Καλοκαίρι, με τη Σόφι, την κόρη της Ντόνα, να αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μας ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 20:00 & 22:30.

Ενώ συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές» του Τζέντι Ταρτακόφσκι (Τριλογία: Ξενοδοχείο για Τέρατα) με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Κώστα Αποστολίδη, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελο Λιάγκο, Χρήστο Συριώτη, Γιάννη Στεφόπουλο, Βασίλη Μηλιό, Λουκά Φραγκούλη, Θανάση Κουρλαμπά, Φώτη Πετρίδη & Μελίνα Χατζηγεωργίου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή*, Τετάρτη: 17:45.

*3D.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.

Share it