Search

Σε τεντωμένο σχοινί η κατάσταση στον Αστέρα Μαγικού! Κίνδυνος μη συμμετοχής μετά απο 26χρόνια!!!

Μια απο τις ποιο περίεργες στιγμές της ιστορίας του διανύει ο ιστορικός Αστέρας Μαγικού, με τον σύλλογο να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση για την συμμετοχή του η όχι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο σύλλογος που απο το 1978 μετέχει σχεδόν ανελλιπώς, μόνο τις σαιζόν 1989-1990, και 1990-1991 δεν μετείχε, στα πρωταθλήματα της Ένωσης ενώ τα τελευταία 26 χρόνια έχει συνεχή παρουσία κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας την περίοδο 2011-2012 με μια εκπληκτική φουρνιά παικτών, βρίσκεται σήμερα σε τρομερά οριακή κατάσταση με το μέλλον της να κρέμεται  κυριολεκτικά σε τεντωμένο σχοινί.

Παρά τις σημαντικές οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν και τον τόπο μας η οικογένεια Ελευθεριάδη κάνει τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να μην διαλυθεί, και ήδη έχει κάνει αρκετά ραντεβού ψάχνοντας είτε συμπαίκτη η κυρίως έναν άνθρωπο που θα πάρει τις τύχες της ομάδας. Αυτό είναι ουσιαστικό το μεγάλο ζήτημα που υπάρχει αυτή την στιγμή με την ηγεσία του συλλόγου να αναζητά νέο σχήμα που θα τρέξει και θα διοικήσει τον ιστορικό σύλλογο, παρέχοντας του έναν υγιέστατο σύλλογο με ένα πανέμορφο και σε καλή κατάσταση γήπεδο, ένα πλήρες και γεμάτο ρόστερ και την δυνατότητα να πάρει ουσιαστικά μια έτοιμη ομάδα.

Συζητήσεις έχουν γίνει πολλές όμως τα πράγματα παραμένουν ρευστά για τον σύλλογο, με την ευχή όλων να βρεθεί σύντομα μια λύσει και έτσι ο σύλλογος να αποφύγει την δυσάρεστη κατάσταση της απόσυρσης. Στα πολύ θετικά της κατάστασης η συσπείρωση που υπάρχει απο αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που και αυτοί προσπαθούν να βρεθεί μια λύσει έτσι ώστε η οικογένεια που έχει φτιαχτεί στο Μαγικό να συνεχίσει να βρίσκεται μαζί.

Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν σχετικά άμεσα μια και η οικογένεια Ελευθεριάδη θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση είτε αλλάζοντας η ομάδα χέρια, είτε να διατηρηθεί αλλά με τέτοιο τρόπο που δεν θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, η στο χείριστο σενάριο αυτό της απόσυρσης της ομάδας μετά απο 26 συναπτά χρόνια.

Share it