Search

Πήρε παράταση η αδειοδότηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Συνεδρίασε σήμερα 19/7 η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ σε Β’ συνεδρίαση θερινής περιόδου 2018. Κατά τη συνεδρίαση ελέγχθηκαν όλοι οι φάκελοι όσων σωματείων-ΤΑΑ δεν είχαν ελεγχθεί στις 11 Ιουλίου 2018.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο φάκελος του Εθνικού Αλεξ/πολης, στον οποίο χορηγήθηκε κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ – Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ), ειδική προθεσμία συμπλήρωσης ελλείψεων του φακέλου του.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1) Αδειοδοτούνται ομόφωνα για πρωτάθλημα Volley League 2018-19 τα ΤΑΑ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

2) Αδειοδοτείται κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ-Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ), το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013

3) Χορηγήθηκε κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ – Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ), ειδική προθεσμία συμπλήρωσης ελλείψεων του φακέλου του, στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

4) Αν και το σωματείο του Εθνικού Πειραιώς είχε υποβάλλει στην Επιτροπή φάκελο πληρωμών στους αθλητές του, η επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος δεν πρέπει να ελεγχθεί λόγω αποχώρησης του από την ΕΣΑΠ και μη συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Volley League 2018-19.

Ήδη από τις 11/7 είχαν εγκριθεί οι φάκελοι των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός τα οποία και αδειοδότησε, για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

 

Share it