Search

Νέα προθεσμία για την προκήρυξη ζήτησε η Super League! Επίσημη πρόταση Epsilon σε Ξάνθη και υπόλοιπες “άστεγες”

Από αναβολή σε αναβολή οδεύει η Super League, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει χρόνο σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19.

Και όλα αυτά γιατί δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία είτε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, είτε με κάποιον άλλον τηλεοπτικό πάροχο για να βρεθεί λύση με τις «άστεγες» ΠΑΕ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League ζήτησε από την ΕΠΟ νέα παράταση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Αρχικά είχε ζητήσει μέχρι τις 25 Ιουλίου, αλλά με νέο αίτημα φέρεται να έχει ζητήσει μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Ακόμα είναι άγνωστη η ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος, με το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξάγεται στο τέλος Ιουλίου.

Πάντως λύση στο τηλεοπτικό αδιέξοδο έρχεται να δώσει μετά το «όχι» του Γιώργου Βασιλειάδη για χρηματοδότηση σε πρωτάθλημα της Superleague με 14 ομάδες, το Epsilon TV ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν  Σαββίδη το οποίο εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων των συλλόγων που δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, δηλαδή των Ξάνθης, Παναθηναϊκού, Άρη, Ατρόμητου, Παναιτωλικού, Λαμίας και Απόλλωνα Σμύρνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χρήματα που προσφέρει δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αποτελεί την εναλλακτική της Superleague, τουλάχιστον όσο δεν γίνεται δεκτή η πρόταση Βασιλειάδη για τη σύμπραξη NOVA και ΕΡΤ. Την ίδια ώρα η NOVA είναι έτοιμη να κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό και τον Αρη εάν ναυαγήσει οριστικά το σχέδιο του Βασιλειάδη για χρηματοδότηση μέσω της ΕΡΤ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SA που έχετε διαβάσει και το προηγούμενο διάστημα η Ξάνθη αναμένεται να μείνει και τη νέα χρονιά στην NOVA με την συμφωνία να ολοκληρώνεται όταν ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της αναδιάρθρωσης.

Share it