Search

Με δύο μετάλλια έκλεισε η σαιζόν για τον ΠΑΣ Ρήσσος στα Δαβιτζόγλεια!

Τελευταίος αγώνας της χρονιάς για τους αθλητές του Π.Α.Σ Ρήσσου αποτέλεσε το γραν-πρι στίβου  «Δαβιτζόγλεια 2018» που διοργανώθηκε στη Καβάλα.

Εκεί οι αθλητές του συλλόγου έκλεισαν την χρονιά με διακρίσεις για 2 αθλητές. Με το Νίκο Μαντζικίδη να κατακτά την πρώτη θέση στα 150μ. με επίδοση 17,30. Ενώ στην ίδια κούρσα στα κορίτσια η Βαρβάρα Λιάπη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 20,22.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου πέρα απο τις επιτυχίες των δύο αθλητών αναφέρεται επίσης:

“Πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο «Ρήσσος» Κομοτηνής είναι ο μοναδικός σύλλογος στίβου στη Ροδόπη με συνεχή, δυναμική αγωνιστική συμμετοχή σε αθλητικές συναντήσεις μέχρι 18 ετών στην Ελλάδα

Ο προπονητής του συλλόγου Διονύσης Αργυρόπουλος δηλώνει ότι, παράλληλα με την υπεύθυνη και οργανωμένη προπόνηση, προτεραιότητα του συλλόγου αποτελεί και η συστηματική συμμετοχή σε επιλεγμένες αθλητικές συναντήσεις, ώστε να ενισχύεται το κίνητρο των μικρών αθλητών για προπόνηση

Ευχαριστούμε τους γονείς που στέκονται  δίπλα σε κάθε προσπάθεια των παιδιών και σε όλους τους αθλητές ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και περιμένουμε να τους καμαρώσουμε σε πολλούς ακόμη αγώνες στη νέα αγωνιστική σεζόν”

Share it