Search

Πρεμιέρα με νίκη επί της Βουλγαρίας για την Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο στο τουρνουά “Θράκη 2018”!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο της υποχρεώσεις της για το τουρνουά “ΟΣΕΚΑ-Θράκη 2018”, επικρατώντας της Βουλγαρίας με 64-30!

Η Εθνική μας δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, έχοντας την απόλυτη υπεροχή σε όλη τη διάρκειά του, με την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανής στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ελλάδα ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι όντας μπροστά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο με 15-6. Στην δεύτερη περίοδο οι διεθνείς μας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας στην ανάπαυλα στο +14, ενώ και στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε το παραμικρό, με την Εθνική μας να έχει κολλημένο το πόδι στο γκάζι και να νικά τελικά με διαφορά 34 πόντων!

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Kamuran Ozdemir, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, στον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της Εθνικής, καθώς και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, μένοντας ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Τα δεκάλεπτα: 15-6, 32-18, 54-24, 64-30

Ελλάδα: Χαλδαίος 2, Γκοτζαράι, Αδαμόπουλος, Στυλιανακάκης, Χαμάντι 13, Κεφαλάς, Παπαδόπουλος, Δίτσης 2, Φιλίππου 14, Κοντογιάννης, Μακρής 18, Τσαπανίδης 6, Κότσαρης 5, Ντομγκιόνη 4

Βουλγαρία: Ποπόφ, Τσβέτκοφ 2, Φίκοφ, Όλσον, Τόμοφ, Ιβάνοφ Γκε. 8, Κοστόφ 4, Ιβάνοφ Γκρ. 10, Βαλκίνοφ 4, Γκιούροφ 2

Share it