Search

Με Κομεσίδη, Ντίνα και πλήρη αποστολή στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, που έγινε στο «Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο» και… μετακομίζει στο Καρπενήσι. Εκεί και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου, για το δεύτερο και βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετέχουν οι 26 παίκτες, που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και ο υπο δοκιμήν 24χρονος Ολλανδός Κyle Ebecilio, για τον οποίο θα ληφθεί απόφαση τις επόμενες μέρες, από την τεχνική ηγεσία.

Η αποστολή του ΟΦΗ, την οποία απαρτίζουν συνολικά 38 μέλη, με τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και ιατρικό τιμ, θα παραμείνει στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ», ενώ στο διάστημα της παρουσίας τους στο Καρπενήσι, οι «ομιλίτες» θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), με τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαική (28/7).

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί αεροπορικώς σήμερα (18/7) το μεσημέρι από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου αναμένεται να φτάσει αργά το βράδυ.

Με βάση το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη (19/7), ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο στις 29 Ιουλίου, για να μπουν στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στρέζος, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δερμιτζάκης.

Αμυντικοί: Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.

Μέσοι: Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Κυριακίδης, Mellado, Neira.

Επιθετικοί: Vouho, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Sassi.

Share it