Search

Έκανε το 2/2 η Εθνική ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου κόντρα στους Κροάτες!

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Εθνική ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο, αφού επικράτησε της Ολλανδίας με 12-7!

Η Εθνική μας ξεκίνησε κάπως νωθρά το παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου προηγούμενη με 6-3. Στην συνέχεια η Ελλάδα με όπλο την επίθεση έφτασε στην ανάπαυλα όντας μπροστά με 9-5, ενώ και στο τρίτο μέρος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την γαλανόλευκη να έχει ήδη εξασφαλίσει την δεύτερη νίκη της. Στην τελευταία περίοδο ο ρυθμός έπεσε, σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 12-7!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου με 6 βαθμούς όντας ισόβαθμο με την Κροατία, την οποία και αντιμετωπίζει την Παρασκευή 20/7 στις 21:30, σε ένα ματς που θα καθορίσει το ποια ομάδα θα προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά. Να σημειώσουμε πως όποιος κατακτήσει την 2η θέση, για να προκριθεί στους 8, θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 3ο του 4ου ομίλου.

Photo Credit: sport24.gr

Share it