Search

Ταμείο με G/G στη Βαρσοβία

Το στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επαναληπτικούς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα. Υπάρχει όμως και μία… μεταμεσονύκτια ευκαιρία από τη Β’ Βραζιλίας.

Λέγκια Βαρσοβίας – Κορκ Σίτι

Η πρώτη επιλογή προέρχεται από τους επαναληπτικούς του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λέγκια έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι με την Κορκ, μετά τη νίκη της με 1-0 στην Ιρλανδία. Πάντως προέρχεται από απώλεια Σούπερ Καπ Πολωνίας, με 3-2 από την Αρκα, παιχνίδι στο οποίο έβγαλε πολλές αμυντικές αδυναμίες. Φημισμένοι για τη μαχητικότητά τους οι Ιρλανδοί της Κορκ, δεν πρόκειται να τα παρατήσουν, ίσα ίσα θα ψάξουν το γκολ ώστε να κάνουν την ανατροπή. Σε απόδοση 2.00+ προσφέρεται το G/G και σε καλύτερη απόδοση στο πάμε στοίχημα live.

Σαμπάιο Κορέα – Ζουβεντούδε

Αλλάζουμε ήπειρο, στη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα τη 2η κατηγορία Βραζιλίας, η Σαμπάιο Κορέα υποδέχεται τη Ζουβεντούδε. Οι γηπεδούχοι ενδέχεται να βγάλουν κούραση, καθώς είναι το 5ο παιχνίδι που θα δώσουν σε διάστημα δύο εβδομάδων. Αφησαν αρκετές δυνάμεις πριν λίγες μέρες στους τελικούς του Κόπα Νορντένσε με την Μπαΐα. Η Ζουβεντούδε μάχεται να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα απ’ ότι μπροστά στο κοινό της. Ηττήθηκε μόνο σε 1 ματς, στα υπόλοιπα 6 για το πρωτάθλημα απέσπασε θετικό αποτέλεσμα (2-4-1). Πιστεύουμε πως μπορεί να το κάνει ξανά, επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία του «Χ2».

Share it