Search

Α.Ο Νέας Βύσσας: Θα επιστρέψουμε στην Α2, αλλά με δικά μας παιδιά!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Α. Ο Νέας Βύσσας, ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό για το μέλλον του συλλόγου, μετά την ξαφνική αποχώρηση της ομάδας volley γυναικών από την Α2 κατηγορία.

Δίνοντας το απαιτούμενο βάρος στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών,στις οργανωμένες προπονήσεις και στην προώθηση νέων αθλητών και αθλητριών του Έβρου, ο σύλλογος θέλει να κάνει restart, να γυρίσει στο παλιό μοντέλο λειτουργίας, όπου ο νομός της Θράκης ήταν εκκολαπτήριο πολλών ταλαντούχων αθλητών volley!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εβρίτικης ομάδας:

Ο Αθλητικός όμιλος Νέας Βύσσας Ορεστιάδας μετά από επιτυχημένη πορεία μέσα στα γήπεδα από το 1991 αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισε, τολμά να καινοτομήσει για την επόμενη χρονιά.

Βλέποντας την τελμάτωση στην παραγωγή αθλητών και αθλητριών τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας και αναλύοντας τις παραμέτρους και τις συνέπειες της κατάστασης που επήλθε στο βόλεϊ της περιοχής μας τα τελευταία χρονία με τα γνωστά σε όλους προβλήματα εκτιμήσαμε ότι η εξαρτώμενη από μετεγγραφές παρουσία στα πρωταθλήματα δεν ευνοεί τα αναπτυξιακά τμήματα στο να παράγουν αθλητές πρώτης γραμμής, αλλά να αποτελούν τμήματα μαζικής άθλησης, καινοτομούμε γυρίζοντας στα ονειρικά χρόνια που η πειροχή μας ήταν το σημείο αναφοράς στο βόλεϊ της Ελλάδας ως η πατρίδα της Μαρίας Καρδαμανίδου, της Ελένης Μεμετζή, της Τασούλας Ιακωβίδου και φυσικά του ανεπανάληπτου αετού Νίκου Σαμαρά και τόσων άλλων αστέρων του Ελληνικού βόλεϊ.

Αποφασίζουμε λοιπόν να χτίσουμε και να επενδύσουμε στις υποδομές μας, με συνεχή τουρνουά, κσθημερινή προπόνηση, σεμινάρια και ότι άλλο απαιτείται ώστε στο τριετές πλάνο μας να επανέλθουμε στην Α2 και στα σαλόνια της με κύριο κορμό αθλήτριες δικές μας, παιδιά του Δήμου Ορεστιάδας, γιατί αυτό αποτελεί προσφορά στο βόλεϊ και στον τόπο μας.

Ραντεβού λοιπόν στα γήπεδα τη φετινή περίοδο με τις γυναίκες στην τοπική κατηγορία αλλά και με ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων σχεδιασμένες να πρωταγωνιστήσουν.

Ευχαριστούμε τους φίλους που βοήθησαν στην απόφαση μας που στάθηκαν αρωγοί με τις συμβουλές τους, που θα είναι δίπλα μας σε όλη την προσπάθεια και φυσικά όλους εσάς που γεμίζετε ασφυκτικά το γήπεδο μας.

Σύντομα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση της τεχνικής ηγεσίας και η αναλυτική παρουσίαση των δράσεων μας για την επόμενη χρονιά.

Share it