Search

Ψάχτηκε για Χαμζά Γιουνές και Τσόρι ο Άρης!

Ρέστα για την απόκτηση επιθετικού, που θα έχει συχνή σύνδεση με τα δίχτυα, δίνουν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι αναζητούν τον παίκτη που θα προκαλέσει… θόρυβο και παράλληλα θα χαρακτηριστεί ως κίνηση ουσίας. Εδώ και αρκετό καιρό «παίζει» το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ τελευταία προστέθηκε και εκείνο του Χαμζά Γιουνές. Δύσκολες περιπτώσεις αμφότερες και η «Μ» εξηγεί.

Πριν τρεις εβδομάδες, είχαμε μεταφέρει πως οι επικεφαλής της εταιρίας είχαν ψάξει δίαυλο επικοινωνίας με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Tσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων καθιερώθηκε όντας παίκτης του Ολυμπιακού, κατέγραψε 19 συμμετοχές, ενώ σκόραρε και δύο φορές. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δέχθηκε το διερευνητικό ενδιαφέρον από πλευράς των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο οι συζητήσεις πάγωσαν για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί ο Πάκο Ερέρα έχει ενδοιασμούς για την ηλικία του Τσόρι (πριν ένα μήνα έκλεισε τα 37 του χρόνια) και δεύτερον επειδή δεν θεωρεί ότι ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας που θέλει να φτιάξει. Το κασέ του ξεπερνά τις 200 χιλ. ευρώ, ωστόσο δεν φαίνεται ότι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για περεταίρω διαπραγματεύσεις, εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις.

Από εκεί και πέρα, εσχάτως ήρθε στην επιφάνεια η περίπτωση του Χαμζά Γιουνέ, ο οποίος τη σεζόν 2016-2017 αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της Super League ως παίκτης της Ξάνθης. Ο 32χρονος Τυνήσιος φορ στη συνέχεια έπαιξε στην τουρκική Ερζουρούμ (16 συμ., 7 γκολ), ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Αλ Αχλί, παίζοντας οχτώ παιχνίδια και πετυχαίνοντας δύο γκολ. Πάντως, το κασέ του είναι αρκετά «αλμυρό» και η περίπτωση του θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το «μπαμ», που θα τονώσει τα διαρκείας και το ενδιαφέρον του κόσμου, υπογράφοντας ποδοσφαιριστή, ο οποίος παράλληλα θα βοηθήσει σημαντικά.

Πηγή: Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Share it