Search

Το δύσκολο σταυροδρόμι του Πανσερραϊκού, ο κίνδυνος να ξεκινήσει με αφαίρεση βαθμών στην Γ’ και το…φως στο τούνελ!

Μετά απο μια αποκαρδιωτική χρονιά για τον Πανσερραϊκό που επισφραγίστηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας των Σερρών στην Γ’ Εθνική, με τον ορατό μάλιστα κίνδυνο να ξεκινήσει με μείον βαθμούς κάτι  πάει να γίνει τελικά με μια πρόταση της τελευταίας στιγμής απο τον ντόπιο επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά, αρχικά η ομάδα του Σερρών μετά το πέρας της σαιζόν και απίστευτα λάθος χειρισμούς έφτασε στην ντροπιαστική στιγμή να τελειώσει το πρωτάθλημα στην τελευταία θέση για 9,000! ευρώ. Ποιο συγκεκριμένα η ομάδα οχι απλά τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για την ασφάλεια των παικτών, αλλά κινδυνεύει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με -3 βαθμούς αν δεν πληρώσει το ποσό των…. 3,100 ευρώ!.

Μάλιστα ο Πανσερραϊκός μαζί με τις ΠΑΕ AE Σπάρτη και Παναιγιάλειο τιμωρήθηκε με ποινή ώστε να του επιβάλλεται για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνίζεται, αφαίρεση ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της ομάδος τους, για όσο χρόνο δεν εξοφλούνται οι επιβληθείσες αποφάσεις του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE χρηματικές ποινές.

Και ενώ όλα έμοιαζαν καταστροφικά για τον σύλλογο, με τον ερασιτέχνη μάλιστα να σκέφτεται ακόμη και τον απευθείας υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε η πρόταση για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος απο τον Χρήστο Καραθανάση.

Ο Σερραίος επιχειρηματίας έστειλε σήμερα, τελευταία μέρα όπως είχε οριστεί από τον Ερασιτέχνη για την κατάθεση των προτάσεων, εγγράφως τη δική του αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό για το σύλλογο. Η πρόταση αυτή απομακρύνει προς το παρόν τα «σύννεφα» για μια πιθανή συμμετοχή του Πανσερραϊκού στο τοπικό πρωτάθλημα αφού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Χατζημιχαηλίδης είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών ότι ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να κατεβάσει μόνος του την ομάδα στη Γ εθνική εκτός αν βρεθούν Σερραίοι που θα στηρίξουν οικονομικά αυτήν την προσπάθεια.  Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Χρήστο Καραθανάση, οι παράγοντες του Ερασιτέχνη θα καλέσουν τον Σερραίο επιχειρηματία να συζητήσουν μαζί το πλαίσιο της συνεργασίας τους κι αν συμφωνήσουν το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός θα αποφασίσει το αν ο Χρήστος Καραθανάσης αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Χρήστος Καραθανάσης είναι ιδιοκτήτης της  Royal Sugar A.B.E.E. μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013,  δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων, με έμφαση στη μεταποίηση και εμπορία ζάχαρης και αλεύρων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Πηγή πληροφοριών: Βασίλης Αναστασιάδης, ΕΡΑ Σερρών.

Share it