Search

Στο φινάλε του Ιούλη η πρώτη της Θαλασσιάς που ανακοίνωσε το μέχρι τώρα ρόστερ της!

Την Δευτέρα 30 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση  της Αναγέννησης Θαλασσιάς με τον σύλλογο να γνωστοποιεί το μέχρι στιγμής διαμορφωμένο ρόστερ της ομάδας.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή απο το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι αρχηγοί Γιάννης Καζάκης, Στέλιος Τουργαίδης, Στέλιος Κοτζάκελης αλλά και οι Πέτρος Πεντεζίδης, Δημήτρης Μυλωνάς, Πάρης Μπίκος, Βαλάντης Δελητζόγλου, Χρήστος Σταύρου, Γιώργος Ηλιάσκος, Βασίλης Μπαξεβανίδης, Παύλος Δάγκας και Μεχμέτ Ισάογλου.

Ενώ ο Τάσος Κελλίδης θα έχει στην διάθεση του και τα έξι νέα αποκτήματα της ομάδας, όλοι με παρελθόν στην ομάδα, τους Κώστα Κουτίνη, Κωνσταντίνο Τουργαίδη, Νίκο Κελλίδης, Χρήστο Κουτσομιχάλη και Δημήτρη Κελλίδη. Βέβαια αυτές δεν είναι και η μοναδικές κινήσεις καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες μεγάλες επιστροφές αλλά και νέα αποκτήματα που έρχονται να ενισχύσουν δυναμικά την Αναγέννηση.

Μάλιστα στο δελτίο τύπου της η διοίκηση της Αναγέννησης απευθύνει και κάλεσμα στους φίλους της ομάδας γράφοντας:  “Στην πρώτη συνάντηση , καλούμε τους φίλους της Αναγέννησης να τιμήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας στο ξεκίνημα της . Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή υγεία και καλή επιτυχία στη επίτευξη των υψηλών στόχων και των φιλοδοξιών , που υπάρχουν για την προσεχή αγωνιστική σεζόν”

Share it