Search

Παρουσία 35 παικτών, εκπλήξεων και παραμονή Ξαντινίδη το πρώτο μεγάλο μάζεμα του Ορφέα Ξάνθης!

Με εντυπωσιακή παρουσία ξεκίνησε με το χαλαρό πρώτο μάζεμα η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της τρίτης διαδοχικής παρουσίας του συλλόγου στην Γ’ Εθνική.

Το παρών σε αυτήν έδωσαν 35 παίκτες, απο τους οποίους και 8 παιδιά απο την Ακαδημία που θα προπονηθούν με την ανδρική ομάδα και να μάλιστα να προωθηθούν σε αυτήν. Ενώ στα ποιο ευχάριστα το γεγονός πως πέρα απο τους δεδομένα 19 ανανεώσεις(θυμηθείτε ΕΔΩ) που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι παραμένοντες αυξήθηκαν στους 20 καθώς τα “κιτρινόμαυρα” θα συνεχίσει να φορά και ο Κώστας Ξαντινίδης.

Ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί και με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά ως δανεικοί αλλά και με κάποια παιδιά που προπονούνται  και περνούν δοκιμαστικά απο τον σύλλογο.

Μια απο τις πιο ευχάριστες όμως στιγμές της ημέρας, που χαροποίησε ιδιαίτερα και τον Μπάμπη Χατζημεστή,ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Καμαράκη που βρέθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ για να ευχηθεί καλή ποδοσφαιρική σαιζόν στους ποδοσφαιριστές του αγαπημένου του Ορφέα.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη και τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του ΑΟΞ, καθώς πέρα απο την Πέμπτη οπού θα γίνει εκεί ο αγιασμός όλες οι προπονήσεις και τα ματς που θα δώσει(θυμηθείτε ΕΔΩ) θα γίνουν στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

Share it