Search

Ξεκίνημα με περίπατο επί της Τουρκίας και για την Εθνική ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο!

Στο εναρκτήριο παιχνίδι του 3ου Ομίλου του 33ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο, η Εθνική ανδρών επικράτησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, των Τούρκων, με 27-1!

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους, όντας καλύτεροι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πισίνας. Σαφώς και η Εθνική μας θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη για τα επόμενα δύο δύσκολα ματς που έρχονται στον όμιλο, αφού από το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα. Πρώτος σκόρερ της Ελλάδας, που σημείωσε δύο ρεκόρ σήμερα για ματς κόντρα στην Τουρκία, αφού νίκησε με την μεγαλύτερη διάφορα και πέτυχε εναντίον της της τα περισσότερα γκολ, ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 6 τέρματα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Κροατία αντιμετωπίζει την Ολλανδία! Επόμενο ματς για την Εθνική μας την Τετάρτη 18/7 κόντρα στην Ολλανδία στις 16:30.

*Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος παίζουν χιαστί μπαράζ με τις αντίστοιχες ομάδες του 4ου Ομίλου.

 

Share it