Search

Έτοιμη για υψηλές πτήσεις η Εθνική γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο, μετά το δυναμικό της ξεκίνημα!

Εκπληκτικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Εθνική γυναικών Πόλο στο 33o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Βαρκελώνη!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής και τα δύο παιχνίδιa που έχει δώσει κόντρα σε Γαλλία στην πρεμιέρα και Ιταλία, χθες το βράδυ!

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση μπορεί να δυσκολεύτηκαν στην πρώτη περίοδο του εναρκτήριου παιχνιδιού με την Γαλλία, όντας μπροστά στο σκορ με 1-2, ωστόσο μέχρι την ανάπαυλα απέκτησαν διαφορά τριών τερμάτων, φτάνοντας έπειτα άνετα στο τελικό 5-12.

Στο χθεσινοβραδινό ματς-ντέρμπυ κόντρα στην Ιταλία, η νίκη που πήραν οι γαλανόλευκες ενδέχεται να αποδειχτεί πολύ σημαντική και να τους φέρει στο χιαστί παιχνίδι των προημιτελικών έναν πιο βατό αντίπαλο. Η Εθνική μας παρ’όλο που έχει συντριπτικά αρνητική παράδοση κόντρα στην Ιταλία, κατάφερε αρχικά ισοφαρίζοντας στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και στη συνέχεια παίζοντας εξαιρετική άμυνα στην τελευταία περίοδο να κατακτήσει το τρίποντο, με 6-7.

Επόμενος αγώνας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τρίτη 17/7 κόντρα στην Κροατία στις 18:00, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου!

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά από δύο αγωνιστικές:

  1. Ολλανδία 6
  2. Ελλάδα 6
  3. Ιταλία 3
  4. Γαλλία 3
  5. Κροατία 0
  6. Ισραήλ 0

*Οι 4 πρώτες ομάδες προκρίνονται στα προημιτελικά

Photo Credit: gazzetta.gr

Share it