Search

Πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου για Παπαϊωάννου και Θανόπουλο! Οι πέντε Θρακιώτικες παρουσίες στους απογευματινούς τελικούς

Μετά την χθεσινή σχετικά καλή μέρα ο Θρακιώτικος στίβος στην δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που γίνεται στην Πάτρα μπαίνει δυνατά με πρωταγωνιστικό σκοπό.

Άλλωστε η παρουσία του Κώστα Μπανιώτη της Ολυμπιάδας Κομοτηνής στον απογευματινό τελικό του ύψους μας προδιαθέτει για μια μέρα που θα έρθει μετάλλιο στην Θράκη. Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής θα αγωνιστεί στις 18:55 με τις προσπάθειες του να μεταδίδονται όπως όλοι οι απογευματινοί τελικοί μετά τις 19:00 απο την ΕΡΤ2.

Στους απογευματινούς τελικούς απευθείας θα μετέχει και η ομάδα 4×400 του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, με τους Χρήστο Πασχαλίδη, Στέλιο Τζημαγιώργη, Στέλιο Ντέμο και Ζαννή Λυκούρη να ρίχνονται στην μάχη στις 21:15.

Όμως είχαμε και ακόμη δύο μεγάλες προκρίσεις στους απογευματινούς τελικούς. Ο Ιάσων Θανόπουλος του ΠΑΣ Πρωταθλητών πέρασε με μεγάλη άνεση στον τελικό της Δισκοβολίας με ρίψη στα 48,01 ελπίζοντας σε μια παρουσία ανάλογη με την περσινή. Οι προσπάθειες του Θανόπουλου θα αγωνιστούν στις 18:10.

Στον μεγάλο τελικό προκρίθηκε με εξαιρετική εμφάνιση και η Ευαγγελία Παπαϊωάννου του Διομήδη Ξάνθης, με τη νεαρή ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια να προκρίνεται στον τελικό της Σφαιροβολίας με ρίψη στα 12,49. Να σημειώσουμε πως η 20χρονη Θρακιώτισσα είναι μαζί με την Καλτσούνη και Καϊσίδου οι μικρότερες σε ηλικία του τελικού που θα ξεκινήσει στις  19:35.

Share it