Search

Πενταπλό χτύπημα του Απόλλωνα Παραλιμνίου που πήρε πίσω στις Σέρρες και Ζυγκερίδη!

Πολύ δυνατός και φέτος θα είναι ο περσινός πρωταθλητής του 1ου ομίλου Απόλλων Παραλιμνίου που μπορεί να έχασε τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Δημήτρη Γαϊδαρτζή(πήγε Πανθηρραϊκό) ωστόσο προχώρησε στην ενίσχυση με την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανάμεσα τους και ο πρώην επιθετικός των Έβρου Σουφλίου και Πανθρακικού Μπάμπη Ζυγκερίδη.

Πέρα απο τον Ζυγκερίδη επιστροφή στις Σέρρες είχαμε και για τον Δημήτρη Μπονέρη ενώ αποκτήθηκαν επίσης οι νεαροί Βασίλης και Γιάννης Καρυοφύλλης και ο Αριστοτέλης Παναγιωτίδης.

Ο Μπάμπης Ζυγκερίδης γεννήθηκε στις 13.05.1995 στον Λιθότοπο, την περσινή περίοδο ξεκίνησε στον Πανσερραϊκό, δεν πήρε όμως τις ευκαιρίες που θα ήθελε (3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο με ένα γκολ).

Τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στη Football league πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει 59 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική και 15 γκολ με την Κοζάνη, τον Έβρο Σουφλίου και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ αγωνίστηκε στη Football league και με τον Πανθρακικό (10 συμμετοχές-1 γκολ) πριν η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Share it