Search

Δυάδα απόδοσης… 4.00!

Γαλλία και Κροατία γράφουν… ιστορία, στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ. Προκύπτει στοιχηματική επιλογή από το ματς, καθώς και άλλη μία από την πρώτη κατηγορία Δανίας. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Γαλλία – Κροατία

Οι Γάλλοι βγάζουν κυνισμό στο τουρνουά, μπορεί να μην εντυπωσιάζουν, όμως παίζουν όσο χρειάζεται για να πετύχουν τον στόχο τους. Επίσης, σε κάθε παιχνίδι δείχνουν όλο και καλύτεροι, απέκλεισαν κατά σειρά, Αργεντινή (4-3), Ουρουγουάη (2-0) και Βέλγιο (1-0). «Όπλα» τους είναι η ομοιογένεια (ελάχιστες αλλαγές στην ενδεκάδα) και η προσήλωση. Οι Κροάτες αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, πήραν το εισιτήριο του τελικού για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Βέβαια, για να το κάνουν αυτό άφησαν δυνάμεις, παίζοντας 3 παρατάσεις στη νοκ άουτ φάση. Υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του Πέρισιτς, ο οποίος έκανε τη διαφορά στα ματς με Ρωσία και Αγγλία. Πιστεύουμε πως οι «τρικολόρ» έχουν προβάδισμα νίκης, σε αποδόσεις διπλασιασμού ο άσος.

Βέντσισελ – Οντένσε

Από το πρωτάθλημα Δανίας η δεύτερη επιλογή της ημέρας. Νεοφώτιστη η Βέντσισελ, πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Προέβη σε αλλαγή τεχνικού, δύσκολα θα έχει την ομοιογένεια που απαιτείται ώστε να ανταποκριθεί στην πρεμιέρα. Η Οντένσε προέρχεται από κακή σεζόν, άλλαξε κι αυτή προπονητή, αλλά στην προετοιμασία έδειξε εξαιρετική εικόνα. Σημείωσε 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κερδίζοντας τις Κάλμαρ και Έστερσουντ, μεταξύ άλλων. Διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να μπει με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Προβάδισμα στο διπλό.

Share it