Search

Απο την Κομοτηνή θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ο Τούρκος νέος τεχνικός της!

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο έχει μόνιμο στόχο τη βελτίωση της Εθνικής ομάδας. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε με συνέπεια και κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι. Φέτος, αναμορφώσαμε το τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, θέτοντας επικεφαλής τον Τούρκο προπονητή, Kamuran Ozdemir.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται από την Τρίτη(10/07) στην Κομοτηνή, όπου διεξάγεται -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας. Ο Τούρκος κόουτς με τις γνώσεις του, αλλά και τα βιώματα που έχει στους πάγκους ομάδων μπάσκετ με αμαξίδιο, θα βοηθήσει το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και τους παίκτες να βελτιώσουν τις ομαδικές και τις ατομικές τους προπονήσεις, να δώσουν σημασία στη λεπτομέρεια.

Ο Kamuran Ozdemir βρίσκεται στον χώρο του μπάσκετ με αμαξίδιο 28 χρόνια κι έχει μεγάλη εμπειρία από Εθνικές Ομάδες. Στο παρελθόν έχει κοουτσάρει αρκετές Εθνικές Ομάδες σε επίπεδο Ανδρών και Γυναικών, αλλά έχει βρεθεί και στους πάγκους Εθνικών Ομάδων Νέων. Ο Τούρκος προπονητής από την πρώτη κιόλας μέρα, που βρέθηκε στην Κομοτηνή, σήκωσε μανίκια και ξεκίνησε δουλειά, σε συνεργασία με το ελληνικό τεχνικό τιμ και τους αθλητές μας.

Share it