Search

Στον «γαλαξία» του Ζλάταν!

Πλούσιο πρόγραμμα στο πάμε στοίχημα κουπόνι. Προθέρμανση για τον αυριανό τελικό Γαλλία – Κροατία αποτελεί ο αποψινή μάχη για την 3η θέση του Μουντιάλ, μεταξύ Βελγίου και Αγγλίας. Πλήρης αγωνιστική δράση στην MLS των ΗΠΑ.

 

Βέλγιο – Αγγλία

Φιλότιμη προσπάθεια έκανε το Βέλγιο στον ημιτελικό, όμως έχασε στη λεπτομέρεια από τη Γαλλία. Επιθετικά χαίρεσαι να βλέπεις το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ανασταλτικά όμως έχει προβλήματα, ενώ δεν ευνοείται και από τη συνολική παράδοση σε Μουντιάλ, που την θέλει να έχει δεχτεί γκολ και στα 14 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια! Η Αγγλία δεν έφερε το τρόπαιο «στο σπίτι», όπως παρουσιαζόταν στο γνωστό τραγούδι-σύνθημα. Πάντως, θέλει να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από τα γήπεδα της Ρωσίας, θα προσπαθήσει να πάρει την 3η θέση. Πιστεύουμε πως το ματς θα έχει αρκετά γκολ, ακόμη κι αν οι ομάδες παραταχθούν με αλλαγές. Εξάλλου, οι 10 τελευταίοι μικροί τελικοί Μουντιάλ είχαν over 2.5. Το επιλέγουμε, σε συνδυασμό με το G/G προσφέρεται στο 1.75.

 

Νιου Ίνγκλαντ – Λος Άντζελες Γκάλαξι

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έρχεται από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η Νιου Ινγκλαντ «τρέχει» αήττητο σερί 7 αγωνιστικών, όμως δεν πείθει ιδιαίτερα, τα 5 από αυτά τα ματς έληξαν ισόπαλα. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έκαναν μία από τις πληρέστερες εμφανίσεις έως τώρα στο πρωτάθλημα, στο επιβλητικό 4-0 επί του Κολόμπους. Διαγράφουν ανοδική τροχιά, πιστεύουμε πως μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, συνεπώς ποντάρουμε στη διπλή ευκαιρία (Χ2).

Share it