Search

Μια πρόκριση στον τελικό και τρεις καλές εμφανίσεις ο απολογισμός των Θρακιωτών! Διπλή παρουσία ΠΑΣ Πρωταθλητών στους απογευματινούς τελικούς

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ξεκίνησε σήμερα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα. Με την Θράκη να έχει και αυτή έντονη παρουσία έχοντας συμμετοχές τόσο στους πρωινούς προκριματικούς όσο και στους απογευματινούς τελικούς.

Όσον αφορά τους πρωινούς προκριματικούς εξαιρετικά τα πήγε η Ευθαλία Παπαδοπούλου του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής που με 12,23 πήρε την πρόκριση για τον τελικό των 100μέτρων έχοντας τον 9ο καλύτερο χρόνο. Η αθλήτρια της ομάδας της Κομοτηνής θα τρέξει στον πρώτο απο τις δύο τελικές σειρές των 100μέτρων στις 19:15 που θα μεταδωθεί ζωντανά απο την ΕΡΤ2.

Απο εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Πρωταθλητών είχε έντονη συμμετοχή στους προκριματικούς, με τον Στέλιο Ντέμο να κάνει καλή κούρσα στα 400μέτρα όμως να χάνει την πρόκριση για τον τελικό καθώς τα 50,86 που έτρεξε ήταν η 14η καλύτερη επίδοση. Ενώ εκτός τελικών στο τριπλούν έμεινε η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα που με άλμα στα 11,03μέτρα τερμάτισε στην 17η θέση.

Ενώ ατομικό ρεκόρ είχαμε για τον Γιώργο Σιταρίδη που έτρεξε 15.09 στον προκριματικό των 110μ με εμπόδια και έχασε για δύο θέσεις τον απογευματινό τελικό. Ήταν 4ος στους αθλητές μέχρι 23 ετών.

Πέρα όμως απο την Ευθαλία Παπαδοπούλου ο ΠΑΣ Πρωταθλητών θα έχει και  δεύτερη παρουσία στους απογευματινούς τελικού, με την παρουσία της ομάδας σκυταλοδρομίας του συλλόγου στα 4χ100 γυναικών. Στον αγώνα που θα γίνει μετά τις 21:30 θα τρέξουν οι Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Μαρία Κουκούτση, Χαραλαμπία Ελευθερίου και η Ευθαλία Παπαδοπούλου.

 

Share it