Search

«Πετάει» για Κλουζ και για το… όνειρο με την Εθνική Νεανίδων η Βασιλειάδου

Στο κλίμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων 2018 μπαίνουν από την Παρασκευή οι εθνικές μας ομάδες.

Δεκατρείς αθλητές κι αθλήτριες «πετούν» το πρωί κατευθείαν για το Κλουζ της Ρουμανίας και στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο θέλει ο καθένας/μία από την πλευρά του/της να δει αντίκρισμα από την κοπιαστική προσπάθεια μέσα στη χρονιά.

Στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων βρίσκεται βρίσκεται για πρώτη φορά η Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα αποτελούν οι έφηβοι Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιάννης Δαμιανής, Δημήτρης Στάμου, Μιχάλης Διαμαντόπουλος, οι νεάνιδες Ελισάβετ Τέρπου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Θεοδώρα Βασιλειάδου, οι παίδες Ιάκωβος Αϊβατίδης, Παναγιώτης Αδριανός, Αλέξανδρος Μαδέσης και οι κορασίδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και Χρυσή Φωτιάδου.

Το προπονητικό τιμ συγκροτούν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Κώστας Βατσακλής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Σωτήρης Ζήκος, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι στις ομάδες νέων, νεανίδων και παίδων αντίστοιχα, καθώς και η σωματειακή Λάουρα Νικουλάε, η οποία έχει αναλάβει τις κορασίδες.

Η Βασιλειάδου δήλωσε για τη συμμετοχή της στην Εθνική:

«Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες και υπάρχει ένα φυσιολογικό άγχος. Ήταν επίσης κάτι καινούργιο αυτή η δυνατή προετοιμασία και θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαστε όλες σε καλή φόρμα, έτοιμες να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε όλα τα αγωνίσματα».

Share it