Search

Επιστρέφει και επίσημα μετά απο μια εξαετία ο Μ.Α.Ο. Κένταυρος!

Μετά απο διεργασίες 2 χρόνων τελικά το όνειρο κάποιων ενεργών κατοίκων και πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας του Κενταύρου τέθηκε σε ισχύ με την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου να είναι πλέον γεγονός και να επισημοποιείται με την επίσημη κατάθεση της επιστροφής στον ποδοσφαιρικό χάρη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Κενταύρου, ενός εκ των μεγαλύτερων χωριών στο Βόρειο κομμάτι του Νομού με κάτι παραπάνω απο 3,000 κατοίκους,  επαναδραστηριοποιείται μετά απο μια εξαετία χάρις την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων κυρίως της νεολαίας του χωριού που έκανε μεγάλο αγώνα τα τελευταία χρόνια για να επιστρέψει ο σύλλογος.

Σε ρόλο μπροστάρη μπαίνουν οι Γκιουνάι Σαίτουγλου και Αϊχάν Μολλά που θα είναι το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, με τους δύο μάλιστα ήδη να έχουν ενεργοποιήσει το χωριό και όχι μόνο με την ενεργοποίηση και της Ακαδημίας. Άλλωστε στόχος και σκοπός όλων στην ομάδα του Κενταύρου είναι να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος και η ομάδα στηριζόμενη κυρίως σε δικά της παιδιά, φτιάχνοντας κάτι πολύ οργανωμένο που θα μεγαλώνει με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Άλλωστε οι υποδομές υπάρχουν. ένα γήπεδο στολίδι, αθλητικές εγκαταστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο που αντάξιο του δύσκολα να βρεις στα υπόλοιπα χωριά όχι μόνο του Νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τα εντυπωσιακά νέα γραφεία του συλλόγου που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Super League.

Ευχή όλων φυσικά η νέα αυτή προσπάθεια να μην είναι μια φωτοβολίδα αλλά να χτιστεί σε γερές βάσεις, άλλωστε το ξανθιώτικο και δη το Θρακιώτικο ποδόσφαιρο έχει ανάγκη επιστροφές ομάδων και ειδικά αυτών που έχουν όλες τις βάσεις.

Share it