Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 12 έως 18 Ιουλίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 12/7 έως και την Τετάρτη 18/7 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές 3D» του Τζέντι Ταρτακόφσκι (Τριλογία: Ξενοδοχείο για Τέρατα) με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Κώστα Αποστολίδη, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελο Λιάγκο, Χρήστο Συριώτη, Γιάννη Στεφόπουλο, Βασίλη Μηλιό, Λουκά Φραγκούλη, Θανάση Κουρλαμπά, Φώτη Πετρίδη & Μελίνα Χατζηγεωργίου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, από Σάββατο έως Τετάρτη: 18:00*, Παρασκευή: 20:00*.

*Παρασκευή & Κυριακή σε 2D.

Ενώ μαζί μας, επίσης σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η Περιπέτεια, «Ουρανοξύστης 3D» του Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ (Dodgeball, Οικογένεια Μίλερ, Κέντρο Ευφυίας) με τους Ντουέιν Τζόνσον, Πάμπλο Σρέιμπερ, Νιβ Κάμπελ, Νόα Τέιλορ & Ρόλαντ Μόλερ…

Υπόθεση: Ο μοναδικός Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary «Ουρανοξύστης» στο ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλή της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, ο οποίος, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει. Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, από Σάββατο έως Τετάρτη: 20:15 & 22:30*, Παρασκευή: 22:15 & 00:30#*.

*Πέμπτη, Τρίτη, Τετάρτη απόγευμα, Κυριακή, Δευτέρα βράδυ και η μεταμεσονύχτια προβολή της Παρασκευής είναι σε 2D.

#Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους!

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.

Share it