Search

Με δύο συμμετοχές στο Πανελλήνιο ο Κ.Ο. Ξάνθης!

Με την συμμετοχή των Ευαγγελία Τζούμα και Σοφία Τοπτσίδη θα δώσει το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων ο Κολυμβητικός όμιλος Ξάνθης.

Η ενημέρωση του ΚΟΞ αναφέρει:

Την Τετάρτη 11-7-2018 αναχώρησαν, δύο αθλήτριές μας που έχουν πιάσει τα όρια, για να ταξιδέψουν και να λάβουν μέρος στην πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων ΑΒ που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στις 12-15/7/2018.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος της κολύμβησης στην Ελλάδα όπου συμμετέχουν μόνο οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι αθλήτριες : Τζούμα Ευαγγελία & Τοπτσίδη Σοφία
Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι για την επιτυχία των αθλητριών μας, καθώς κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάνοντας προπονήσεις σε κολυμβητήρια όμορων Δήμων αφού δεν έχουμε στον Δήμο μας κολυμβητήριο σε λειτουργία.
Ευχόμαστε στις αθλήτριες μας και στην προπονήτρια της ομάδας κα. Ευαγγελία Πολίτου καλή επιτυχία, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και πάνω από όλα να χαρούν την συμμετοχή τους 

Share it