Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κατηγορηματική διάψευση της ΑΕΚ για σύννεφα ανάμεσα σε Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο!

Σε άρθρο της SportDay, αθλητικής εφημερίδας της Αθήνας, αναφέρθηκε η ύπαρξη κόντρας μεταξύ του Εβρίτη κόουτς και του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου για τα θέματα που αφορούν τις μεταγραφές της ομάδας.

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Μελισσανίδης φαίνεται σύμφωνα με τα λεγόμενα της εφημερίδας να είχε τον ρόλο του πυροσβέστη για να καθησυχάσουν τα πράγματα. Η ΠΑΕ από την πλευρά της με ανακοίνωση διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα SportDay αστήρικτα σενάρια περί δήθεν… σχίσματος ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και προβλημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση. 

Με δεδομένο ότι το οικογενειακό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας αποτέλεσαν και αποτελούν τα μεγάλο όπλα της μέχρι σήμερα επιτυχίας της ΑΕΚ, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά δεν απηχούν στην πραγματικότητα και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι μαζί από κοινού προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύσκολων προκλήσεων που έχει άμεσα να αντιμετωπίσει. 

Εκτός κι αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται αρνητικό σε μία ομάδα το να συμμετέχει και να έχει λόγο ο προπονητής της στο μεταγραφικό σχεδιασμό και να συζητά με τον τεχνικό διευθυντή για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν υποψήφιους στόχους. Οι φίλαθλοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα γίνει και πάλι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Είναι κάτι που το έχουμε αποδείξει.   

Η ΑΕΚ κατέκτησε την κορυφή και θα παραμείνει εκεί γιατί ήταν και συνεχίζει να είναι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και γιατί κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε. Ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για αυτό». 

 

 

Share it