Search

Τα δύο νεότερα μεταγραφικά του αποκτήματα ανακοίνωσε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Οι πάνθηρες, συγκεκριμένα, προχώρησαν στην απόκτηση των Δημοσθένη Καραγιαννίδη (αριστερά) και Παρασκευά Παύλου (δεξιά). Ο πρώτος έχεια αγωνιστεί στο παρελθόν στην Δόξα Δράμας, ενώ πέρυσι φορούσε την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών, ενώ ο δεύτερος, που έρχεται να ενισχύσει το νεανικό στοιχείο της ομάδας φορούσε πέρυσι την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού:

“Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Δημοσθένη Καραγιαννίδη και Παρασκευά Παύλου

** Ο Δημοσθένης Καραγιαννίδης κατάγεται από τη Δράμα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας ενώ έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης από τη θητεία του στη Δόξα Προσκυνητών με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος την περσινή σεζόν.
** Ο Παρασκευας Παύλου είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται ως μπακ-χάφ. Είναι ο τρίτος «μικρός» που εντάσσεται τη φετινή μεταγραφική περίοδο στην ομάδα μας και θα αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή για τον προπονητή Κώστα Γεμενετζη. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνης για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία κατά τη μετακίνηση του Παρασκευα.

 ΔΗΜΟ & ΠΑΡΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ 

Share it