Search

Ταμείο με… Χάρι Κέιν

Κροατία και Αγγλία κοντράρονται στη Μόσχα, για το εισιτήριο στον τελικό του Μουντιάλ, με αντίπαλο τη Γαλλία. Επίσης, για το πάμε στοίχημα ΟΠΑΠ απόψε διεξάγονται αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα. Διαβάστε στο foxbet.gr.

Κροατία – Αγγλία

Οι Κροάτες χρειάστηκαν δύο φορές τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν κατά σειρά Δανία και Ρωσία. Στα νοκ ματς η απόδοσή τους είναι λίγο χειρότερη απ’ ότι στον όμιλο, όπου σημείωσαν 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο Μόντριτς και η παρέα του έφτασαν για 2η φορά στους «4» και φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία με την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό. Το τουρνουά εξελίσσεται ιδανικά και για τους Άγγλους, υπάρχει πίστη στους εκλεκτούς του Σάουθγκεϊτ και το τραγούδι «it’s coming home» ακούγεται όλο και περισσότερο. Πρώτος σκόρερ τους, αλλά και της διοργάνωσης είναι ο Χάρι Κέιν, με 6 γκολ. Δύσκολη η αναζήτηση σημείου, ποντάρουμε στον επιθετικό της Τότεναμ, το να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Σπαρτάκ Τρνάβα – Ζρίνσκι

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η πρωταθλήτρια Σλοβακίας, Σπαρτάκ Τρνάβα, δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών της στα περσινά παιχνίδια με την Αούστρια Βιέννης. Επίσης, έξι παίκτες της αποκόμισαν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και οι περισσότεροι δεν υπολογίζονται για το αποψινό ματς. Αντιμετωπίζει την Ζρίνσκι Μόσταρ, η οποία κατέκτησε για 3η διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα Βοσνίας και επιδιώκει φέτος να κάνει την υπέρβαση, περνώντας τουλάχιστον έναν γύρο στα προκριματικά. Η επιλογή μας είναι το διπλό με DNB (επιστροφή του πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας).

 

Share it