Search

Παρελθόν από τον Εργοτέλη ο Θανάσης Κυριαλάνης!

Παρελθόν αποτελεί από τον Εργοτέλη ο Θανάσης Κυριαλάνης!

Ο 19χρονος Κομοτηναίος μέσος, μετά την φετινή σεζόν με τα κίτρινα, κατά την οποία μέτρησε 7 συμμετοχές τόσο με την Κ19 όσο και με την ανδρική ομάδα στην Football League, αλλά και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αφού έληξε το συμβόλαιό του, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης.

Ο Θανάσης Κυριαλάνης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ πραγματοποίησε και 5 εμφανίσεις με τα πράσινα σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας, πριν ακολουθήσει η διάλυση του συλλόγου. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ο Εργοτέλης, ενώ πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη: “Έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μας. Ο λόγος για τους Κούρτι, Κυριαλάνη, Κυριακίδη, Λαδά, Σταματάκο και Σταμόπουλο.

Επίσης ολοκληρώθηκε και η περίοδος δανεισμού του Αγγελόπουλου από τον Παναθηναϊκό .

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Πλέον η επιτροπή μεταγραφών της ομάδας μας σε συνεργασία με τον Νίκκι Παπαβασιλείου εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο πλάνο της ομάδος για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ενόψει τις νέας αγωνιστικής σεζόν.”

Share it