Search

Τους νέους προπονητές του παιδικού τμήματος ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής!

Ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς και ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος είναι οι νέοι προπονητές του παιδικού τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής!

Ο πρώτος βρέθηκε και πάλι στο ίδιο πόστο την σεζόν 2015-2016 φτάνοντας με την ομάδα στα προημιτελικά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ ο δεύτερος ο δεύτερος είναι “νέο αίμα” στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής αναφέρει: “Την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο δύο νέων παιδιών δείχνει έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, την τεχνική ηγεσία του παιδικού μας τμήματος αναλαμβάνουν οι Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς και Μιχάλης Σιδηρόπουλος.

Ο Μουράτ, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, αποτελεί από το 2013 έναν ακρογωνιαίο λίθο για την ομάδα μας, καθώς έχει εργαστεί ως γυμναστής στο ανδρικό τμήμα δύο φορές (2014/15 και 2016/17, άνοδος στην Γ΄ Εθνική και 4η θέση στην Γ΄ Εθνική αντίστοιχα), ως προπονητής και γυμναστής την σεζόν 2017/18  ενώ ξαναήταν στο παιδικό τμήμα την σεζόν 2015/16, με το οποίο είχε προκριθεί στα προημιτελικά του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια μας καθώς ήρθε τον Φεβρουάριο μετά από πολύ ενθαρρυντικές συστάσεις από καθηγητές και απέδειξε γρήγορα με την δουλειά, την συνέπεια και τον χαρακτήρα πως αξίζει την στήριξη όλων.

Καλή επιτυχία στα παιδιά, είμαστε στο πλευρό τους σε αυτήν την νέα προσπάθεια.”

Share it