Search

Αποχωρούν απο την Παναχαϊκή Φωτάκης και Βρονταράς!

Την λύση της συνεργασίας με δύο γνώριμους στο θρακικό κοινό ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή 1981.

Ο λόγος για τον Σπύρο Βρονταρά(πρώην παίκτης Πανθρακικού και Ξάνθης) και τον Γιώργο Φωτάκη(πρώην παίκτης του Πανθρακικού), οι οποίοι αμφότεροι αγωνίστηκαν στην ομάδα της Πάτρας τις δύο προηγούμενες σεζόν με τον τελευταίο μάλιστα να φοράει και το περιβραχιόνιο της πατρινής ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε θερμά τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τον αγωνιστικό τους επαγγελματισμό που τους διέκρινε καθ’ολη τη θητεία τους στην ομάδα,ενώ τέλος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασία μαζί τους,ευχόμενη μάλιστα και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις της ομάδας:

  1. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ευχαριστεί τον Σπύρο που για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους συνέβαλλε σημαντικά για να υλοποιήσει η Ομάδα τους στόχους της, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό του και την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του. Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για μια μελλοντική συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
  2. Ο Γιώργος φόρεσε το περιβραχιόνιο του Aρχηγού της Ομάδας για δυο σεζόν αποτελώντας με την ενέργεια και το πάθος του φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους νεότερους συμπαίκτες του αλλά και για τους αντιπάλους του ενώ υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Η προσφορά του στην Ομάδα είναι ανεκτίμητη.H Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία η πόρτα της Ομάδας θα παραμείνει ανοιχτή.

Share it