Ο στόχος της ακαδημίας του ΑΠΣ Πανθρακικού και τα συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαντή!

Αναγράφοντας δύο φράσεις από συνέντευξη του Γιώργου Μπαντή και συμπληρώνοντας με δύο ακόμη σύντομες, αλλά πολύ σημαντικές και περιεκτικές προτάσεις, ο ΑΠΣ Πανθρακικός θέλησε μέσω του κοινωνικού προσώπου του, να δώσει ένα μήνυμα, για την φιλοσοφία και τον στόχο της ακαδημίας και για τα ιδεώδη που προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά των ακαδημιών, αλλά και να συγχαρεί δημόσια τον Έλληνα γκολκίπερ για την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικός: “«Ως αθλητές έχουμε ευθύνη απέναντι στη κοινωνία, απέναντι στα παιδιά. Πρέπει να την αποδεχτούμε, να την αγαπήσουμε, μόνο τότε θα μπορέσουμε να γίνουμε το πρότυπο που θα θέλαμε να έχουν τα παιδιά μας. Εκατό χρόνια από τώρα ελάχιστη σημασία θα έχει ο τραπεζικός μου λογαριασμός, η το αυτοκίνητο που οδηγούσα. Όμως ο κόσμος σήμερα μπορεί να είναι διαφορετικός επειδή έπαιξα σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού. Όταν είσαι αθλητής και δεις πως σε κοιτάει στα μάτια ένα παιδί, ίσως τότε καταλάβεις και την ευθύνη που έχεις απέναντι του».
«Δεν θα ήταν ωραίο αν οι ποδοσφαιριστές, γενικά οι αθλητές, είχαν αναλάβει δράση; Αν αυτό το πάθος που δείχνουν στο γήπεδο το βγάζουν και για τα δικαιώματα του ανθρώπου; Του ανθρώπου που υποφέρει, που αδικείται; Εγώ πιστεύω θα ήταν όχι μόνο ωραίο, αλλά και χρήσιμο για την κοινωνία».

 Τέτοιους αθλητές θέλουμε να δημιουργήσουμε 
Αθλητές με άποψη,γνώμη,ευθύνη,ανάστημα

Γιώργο Συγχαρητήρια για τη δράση σου όλα αυτά τα χρόνια !! Είσαι πρότυπο αθλητή και ανθρώπου Γιώργο Μπαντή”

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Μπαντή εδώ!

Share it