Search

Νέες Ευρωπαϊκές επιτυχίες για τον ΠΟΑΚ!

Συνεχίζει να διαφημίζεται το όνομα της Κομοτηνής και μέσα από το τένις, με τον ΠΟΑΚ να ανακοινώνει με ανακοίνωσή του τις νέες σημαντικές επιτυχίες των νεαρών αθλητών του:

Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα (02-07/07/2018) σε διοργάνωση Tennis Europe, αυτή τη φορά στο Sport Palace Cup 2018 U16 στην πόλη Sliven της Βουλγαρίας. Τρεις έφηβοι, ένας τελικός και δύο ημιτελικοί.
Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 16 χρόνων, ο δεκαεξάχρονος αθλητής του Π.Ο.Α.Κ. Τερλεμές Κωνσταντίνος έφτασε στους 16 της διοργάνωσης στο μονό και στα ημιτελικά στο διπλό, παίζοντας τένις αξιώσεων και υψηλών προδιαγραφών.

Στα κορίτσια η Παρασκευούδη Αναστασία αθλήτρια του Σ.Α.Σ. με συμπαίκτρια τη Σαμαρά Βασιλική Μαγδαληνή (Βάλια) αθλήτρια του Π.Ο.Α.Κ., έφτασαν στον τελικό του διπλού για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά το Kavadarci των Σκοπίων. Στο μονό της διοργάνωσης η Αναστασία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο μετά από δυσφορία στο στήθος, ενώ η Βάλια έφτασε στα ημιτελικά χάνοντας την είσοδο στον τελικό στο 3ο σετ.

Για άλλη μια φορά η πόλη της Κομοτηνής ακούγεται και διαφημίζεται μέσα από το τένις και τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης. Ακόμα μια φορά νιώθουμε την ικανοποίηση πως τα παιδιά της Κομοτηνής τα καταφέρνουν περίφημα και διακρίνονται όπου και αν αγωνίζονται.

Αξίζουν πολλά και αφιερώνουν τις επιτυχίες τους σε όλους όσους θέλουν να χαρούν μαζί τους.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Π.Ο.Α.Κ.”

*Φώτο αρχείου

Share it