Search

Συμφώνησε και ανακοινώνεται απο τον Αιγινιακό ο Λάζαρος Ορφανίδης!

Παίκτης του Αιγνιακού θα πρέπει να θεωρείται ο ξανθιώτης αμυντικός, Λάζαρος Ορφανίδης, που τα βρήκε σε όλα με  την διοίκηση της ομάδας της Βόρειας Πιερίας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Ορφανίδης είναι  γέννημα θρέμμα παιδί της Ξάνθης απο τα τμήματα υποδομής μέχρι το καλοκαίρι του 2014 όταν και έγινε επαγγελματίας βρισκόταν στον σύλλογο, με ενδιάμεση παρουσία ως δανεικός στην Ζάκυνθο την περίοδο 2015-2016 έχοντας εξαιρετική παρουσία με 30 εμφανίσεις. Επιστρέφοντας στην Ξάνθη ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε επί Λουτσέσκου σε 4 ματς(3 πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου) με συνολικό χρόνο 219′ λεπτά συμμετοχής. Εν αντιθέσει με πέρσι που έπαιξε μόνο στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό οπού μάλιστα ήταν και εκ των κορυφαίων της Ξάνθης.

Απο τον Ιανουάριο και μετά ο Λάζαρος Ορφανίδης αγωνίστηκε στος Σερραίους οπού μετά απο ένα εξαιρετικό εξάμηνο στον Πανσερραϊκό, απο τους διασωθέντες της ομάδας με θετικές εμφανίσεις και στα 12 ματς που έπαιξε, την ομάδα του Αιγινιακού για την συνέχεια της καριέρας του. Εκεί οπού θα βρει στην τεχνική ηγεσία τον Απόστολο Χαραλαμπίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν και στις Σέρρες.

Share it