Search

Παραμένει πιστός στρατιώτης της ΑΕ Κομοτηνής ο Βασίλης Στοάκης που αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας!

Επισημοποίησε την συνεργασία της με τον Βασίλη Στοάκη η ΑΕ Κομοτηνής, με τον καλό συνάδελφο και φίλο του SA να παραμένει σε “κιτρινόμαυρο” φόντο μετά την παρουσία του στο τμήμα μπάσκετ οπού πέρα απο μέλος του τεχνικού τιμ εργάστηκε και ως πρώτος προπονητής.

Πλέον ο Βασίλης επιστρέφει στο κομμάτι των Μέσων Ενημέρωσης, παραμένοντας ωστόσο πιστός στρατιώτης της ΑΕ Κομοτηνής αναλαμβάνοντας να τρέξει το κομμάτι της Επικοινωνίας του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

O Βασίλης Στοάκης αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου το επικοινωνιακό τμήμα του Συλλόγου της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που θα βρει το τμήμα βόλεϊ ανδρών στην Volleyleague, το τμήμα βόλεϊ γυναικών και τμήμα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και φυσικά το τμήμα Άρσης Βαρών και Πυγμαχίας να συνεχίζουν να φέρνουν πανελλήνιες διακρίσεις.

Ο Βασίλης ανήκει στην οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής από την σεζόν 2013/14, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμόρφωση του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου! Ήταν ο εμπνευστής και Διαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου από το 2013 ενώ με την άνοδο του τμήματος βόλεϊ στην Volleyleague αναλαμβάνει και επίσημα όλο το επικοινωνιακό κομμάτι του Συλλόγου.

Στο παρελθόν εργάστηκε στον Παρατηρητή της Θράκης και το Ράδιο Παρατηρητής, αποτέλεσε ανταποκριτή του Πανθρακικού στην Sportday και τον Novasport FM από το 2009 μέχρι το 2015 και της Skoda Ξάνθη στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια SPORTS MANAGEMENT PASSION στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ και του τμήματος Δημοσιογραφίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1.

Share it