Search

Video: Οι δηλώσεις Ράσταβατς, Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ, Φασίδη, Μπαξεβανίδη και Πιαλόγλου απο την πρώτη του ΑΟΞ

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς πραγματοποίησε για την ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης,  οπού ενόψει της 30ής διαδοχικής αγωνιστικής χρονιάς της στη Super League βρέθηκαν στα Πηγάδια παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος για τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά της δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς(θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και τον Έρικ Γέντρισεκ, Βασίλη Φασίδη, Δήμο Μπαξεβανίδη, του νέου αποκτήματος της ομάδας Τζέφρει Σαρπόνγκ αλλά και του προέδρου Άρη Πιαλόγλου. Ενώ ΕΔΩ μπορείτε να θυμηθείτε το βίντεο απο την πρώτη της ομάδας

Ο Έρικ Γέντρισεκ από την πλευρά του, υποσχέθηκε δουλειά και ότι θα προσπαθήσει όλη η ομάδα μαζί σαν μια μονάδα, να παλέψει για μία καλύτερη σαιζόν από την περσινή.

Ο Τζέφρι Σαρπόνγκ, στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της Xanthi FC, την χαρακτήρισε σοβαρή και οργανωμένη ομάδα, λέγοντας πως είναι σίγουρος για την επιλογή του ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την  ομάδα της Ξάνθης να πετύχει τους στόχους της.

Ο Βασίλης Φασίδης ευχήθηκε μία καλή προετοιμασία, αναφέρθηκε στον «κορμό» της ομάδας και την «χημεία» που υπάρχει μεταξύ των παικτών, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι τα στοιχεία αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους σε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο αρχηγός Δήμος Μπαξεβανίδης αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, στάθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε ο Μίλαν Ράσταβατς από το Μουντιάλ και πως κάποιες νέες ιδέες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Εξέφρασε την στήριξη και του ίδιου και των συμπαικτών του στους νεαρούς ηλικιακά παίκτες που έχουν ενσωματωθεί στην Ξάνθη ενώ χαρακτήρισε θετικό στοιχείο το γεγονός ότι το ρόστερ της ομάδας δεν έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Τελευταίος μίλησε στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου, ο οποίος εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στο κοινό της περιοχής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Για 30ή διαδοχική χρονιά η Ξάνθη με αξιοπρέπεια έχει πετύχει κατορθώματα που καμία άλλη επαρχιακή ομάδα δεν έχει καταφέρει. Μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική που βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία μας για τόσα πολλά χρόνια κι αυτό από μόνο του φανερώνει το μέγεθος αυτής της ομάδας. Ενωμένοι και με όλες μας τις δυνάμεις να σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα, να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στη νέα τους προσπάθεια.»

Share it