Search

Μεταγραφική “βόμβα” με την απόκτηση του Τοπούζη απο τον ΟΦΗ έκανε ο… ΟΦΙ!

Την απόκτηση του Εβρίτικης καταγωγής επιθετικού Θάνου Τοπούζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΦ Ιεράπετρας, μετά τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή, με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χηνόπουλο.

Έτσι ο Τοπούζης θα παραμείνει κάτοικος Κρήτης  και «μελανόλευκος» και τη σεζόν 2018-2019, αλλά πλέον κάτοικος Λασιθίου και φορώντας τη φανέλα της Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά:
«Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή έκλεισε πριν λίγο για τον ΟΦΙ. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο επήλθε συμφωνία και ο μέχρι χθες παίκτης του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής ΟΦΗ, ο Θάνος ο Τοπούζης, ανήκει πλέον στον ΟΦΙ.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο σέντερ φορ ο οποίος θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΙ. Γεννήθηκε στις 28/3/1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Συνέχισε στον Άρη, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο, μετά αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Σαρλελιτάνα και την Άσκολι, αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα γα τον Έβρο Σουφλίου τον Αγροτικό Αστέρα, τον Ερμή Ζωνιανών και τον ΟΦΗ.

Θάνο καλώς όρισες στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα, η διοίκηση του ΟΦΙ σου εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Share it