Search

Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της Α.Ε.Κομοτηνής στην επιστροφή της, μετά από 20 χρόνια στη Volley League!

Μία ολόκληρη γενιά έχει μεγαλώσει στην Κομοτηνή δίχως να έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής στα ‘σαλόνια” της Volley League. Πάνε σχεδόν δύο δεκαετίες (1998-1999) από τότε που οι φίλαθλοι της πόλης και του νομού, είχαν την ευκαιρία να δουν αγώνα υψηλού επιπέδου στο άθλημα του βόλεϊ.

Φέτος αυτό αλλάζει με την παρουσία της Α.Ε.Κομοτηνής στη Volley League, όπου το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να στηρίξει με τη φωνή και την παρουσία του, την ομάδα της πόλης του, απέναντι σε ιστορικούς και δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Ολυμπιακός, ο Π.Α.Ο.Κ., ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής, η Α.Ε.Κ., κ.τ.λ..

Για να εξασφαλίσει κάποια ή κάποιος μία θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 60 ευρώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για ακόμη ένα πακέτο, το οποίο συμπεριλαμβάνει θέσεις στο κέντρο και τους φιλικούς, εντός έδρας, αγώνες.

Αναλυτικά:

Κατηγορία 1: Εισιτήριο Διαρκείας – Απλό – 60 Ευρώ

  • Αφορά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 και είναι αριθμημένες οι θέσεις!

Κατηγορία 2: Εισιτήριο Διαρκείας – Gold – 100 Ευρώ

Αφορά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 μαζί με τις φιλικές αναμετρήσεις και θα είναι στις αριθμημένες θέσεις στα καρεκλάκια στο Κέντρο. Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων

Όσο για τους τρόπους απόκτησης μίας κάρτας διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει καταρχάς να επικοινωνήσουν με κάποιο απ’τα παρακάτω τηλέφωνα (Βασίλης Στοάκης (6936192288) , Γιώργος Παπαδόπουλος (6937926607) ,Γιώργος Βασιλειάδης (6934604606), ώστε να εκδοθούν οι “ονομαστικές” τους κάρτες και έπειτα να τις παραλάβουν απ’ τα παρακάτω σημεία:

Από τα γραφεία του Συλλόγου (Δ. Σοφούλη – απέναντι από την «Λέσχη Κομοτηναίων» από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:00 έως τις 13:00) & από το Περίπτερο του κ. Γιάννη Πεχλιβανίδη  (Ορφέως 11)

Share it